Konsulent për hartimin e Planit Lokal për Përfshirjen e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian n
Written by Administrator   
Wednesday, 02 May 2018
THIRRJE PËR APLIKIM Pozita: Konsulent për hartimin e Planit Lokal për Përfshirjen e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Komunën e Prizrenit Data e fillimit të angazhimit: 14 Maj 2018 Data e përfundimit të angazhimit: 30 Korrik 2018 Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe ofertën financiare për ditë pune në email adresën This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it deri më 9 Maj 2018, 16:30. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund t'a shkarkoni në vegëzën në vijim: https://www.dropbox.com/s/fl88ksl8u4awoeg/F3%20Pershkrimi%20i%20detyrave%20te%20punes_Konsulent%20PLV%20Prizeren.doc?dl=0
Last Updated ( Wednesday, 02 May 2018 )