Balkan Sunflowers - Volunteers for Social Reconstruction

You are here: Home arrow Opportunities
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
 

Konsulent për hartimin e Planit Lokal për Përfshirjen e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian n PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 02 May 2018
THIRRJE PËR APLIKIM Pozita: Konsulent për hartimin e Planit Lokal për Përfshirjen e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Komunën e Prizrenit Data e fillimit të angazhimit: 14 Maj 2018 Data e përfundimit të angazhimit: 30 Korrik 2018 Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe ofertën financiare për ditë pune në email adresën This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it deri më 9 Maj 2018, 16:30. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund t'a shkarkoni në vegëzën në vijim: https://www.dropbox.com/s/fl88ksl8u4awoeg/F3%20Pershkrimi%20i%20detyrave%20te%20punes_Konsulent%20PLV%20Prizeren.doc?dl=0
Last Updated ( Wednesday, 02 May 2018 )
 
Opportunities PDF Print E-mail
Thursday, 18 April 2013

Please click here to learn more about the volunteering opportunities that Balkan Sunflowers can offer

Please click here if you are interested in job vacancies at Balkan Sunflowers

Last Updated ( Thursday, 18 April 2013 )
 

Showcasing films
made by & about Roma